Oplev skøn natur på campingferie i Sverige

 Naturen er skøn, imponerende og vild, mens landet bare er stort og har ”plads” på en helt anden måde end i mange andre lande. Afhængig af hvad I har lyst til, kan I, i Sverige opleve kysten, skærgården, ødemarken, fjeldet, de uendelige skove eller de store søer – stort set lige udenfor campingvogns- eller hyttedøren.

Campér ved kysten, på øer, i store byer, i naturen og på toppen af et fjeld

Sveriges landskab er utrolig varieret; naturen er ren og smuk og har sommetider et strejf af vildskab! Nogle campingpladser ligger ved kysten mens andre ligger idylisk på landet. Campingpladserne kan også ligge på øer, som er omgivet af det smukke hav mens andre befinder sig på toppen af et fjeld. Hvis du vil fylde din ferie med aktiviteter såsom at sejle i kajak, fiske, vandre eller cykle så klik på www.camping.se og find en masse inspiration til din ferie i dag.

 Vælg mellem 10.000 hytter i Sverige

Når du camperer i Sverige kan du let vælge mellem de bedste steder ved kysten, på øer, i naturen, i fjeldene og de dybe skove eller lige ved en af de mange smukke søer. Men glem ikke de større byer- både Stockholm, Göteborg og Malmö har campingpladser af meget høj standard som mere eller mindre ligger midt i byen men stadig tæt på naturen. Vi har 10.000 hytter fra Björkliden i nord til Löderup i syd, så der er sikkert noget der passer lige til jer både hvis I rejser med eller uden campingvogn eller mobilehome!

 Camping Key Europe- camping kort med fordele

I behøver et Camping Key Europe for at campere på campingpladser, der er tilknyttet SCR Svensk Camping. Kortet giver dig mange praktiske fordele,  så som hurtigere ind- og udtjekning på campingpladsen og en generøs selvrisikofri ulykkesforsikring under opholdet på campingpladsen. Som om det ikke var nok, har et antal virksomheder, der vil forgylde din ferie, fyldt kortet med yderligere fordele. Bland andet kan I får rabat på færgen til Sverige. Køb kortet på www.camping.se, eller på en SCR-campingplads.

Camping året rundt

Mange af Sveriges campingpladser har åbent året rundt og med isolerede hytter kan du kan kombinere en campingferie med jagt, cykling, ro i kano, vandring eller fiskning også selv om det ikke ligger i sommerperioden. Find alle campingpladserne på www.camping.se

Book din camping her