Marsvin-safari

Vil du overraske familien med en oplevelse, der både byder på vilde dyr og naturskønne omgivelser? – da har Skåne en særdeles fantastisk oplevelse at tilbyde. ”Safari på vandet” lyder modstridende, men ikke desto mindre er det én af de oplevelser der venter, når du besøger Skåne. Kullen, nord for Helsingborg, er både et bjerg og et naturreservat.

Ud over vandring i højderne og dykkerture i det klare vand, for foden af bjerget, byder reservatet på en helt særlig oplevelse – nemlig marsvin-safari. En lokal guide viser jer, hvor I skal kigge hen for at se de fantastiske dyr.

Alpaka-trekking

I Skåne er der masser af muligheder for at gøre helt unikke oplevelser – én af dem er at opleve Göinge-skovene i selskab med Alpaka. Med sit blide væsen og specielle gang, er Alpakaen med til at give dig en meget speciel naturoplevelse du altid vil huske. Måske især børnene – der ikke altid er vilde med lange vandreture – synes helt at glemme tiden når de vandrer med de lama-beslægtede alpakaer.

De nordiske dyr mødes i Skånes Dyrepark

Tag et smut over sundet og oplev, hvordan bævere, bjørne og blisænder lever side om side i Nordens største dyrepark. Skånes Djurpark har nemlig samlet 75 forskellige nordiske dyrearter – lige fra de vilde bjørne til de langt mere medgørlige får. Tag den store madkurv under armen, for dyreparken gemmer på mange timers fascinerende og lærerige oplevelser.

Læs mere om Skåne her