Sælsafari i Bergkvara

Lige nord for Bergkvara findes Østersøens største koloni af de legesyge og sociale spættede sæler. Tag med på en spændende sælsafari langs kysten, hvor sæler svømmer efter båden eller ligger og soler sig på klipperne. Oplev skønheden i naturen, duften af havet og chancen for at se disse fantastiske dyr i deres naturlige omgivelser.

 

Elgparker

Der er ikke meget, der er så ”svensk” som elgen. Sverige giver dig rigtig gode muligheder for at opleve elgen i den vilde natur, hvis du er heldig – og tålmodig.
Du kan dog også opleve det imponerende dyr helt tæt på ved at besøge én af Sveriges mange fine elgparker. Her kan du lære en masse og faktisk komme så tæt på, at du kan klappe en elg.

Nysted Husky

Slædehunde af rasen ”husky” kan slet ikke undvære at være aktive og få afløb for deres imponerende energi og kræfter. De elsker simpelthen at løbe gennem naturlandskaber nårsomhelst på året – enten med hundeslæde eller vogn efter sig. En anden populær aktivitet er ”Husky Walking”. Det går ganske enkelt ud på at lade en af huskierne trække en person afsted med et bælte omkring hoften. På denne måde kan hunden tage en del af ”slæbet”, så man blot skal løfte benene og alligevel kommer let og ubesværet op ad stejle bakker. Med en smuk beliggenhed på et bakkedrag, og udsigt over den kæmpestore sø Vättern, tilbyder det familiedrevne Nystedt Husky Tur herlige naturoplevelser med husky-hunde – hele året.

Læs mere om oplevelser med dyr i Småland her