Brede cykelstier og afmærkede ruter viser vej gennem skønne naturlandskaber!

Cykling langs Göta Kanal

Gøta Kanal løber mellem Göteborg og hovedstaden Stockholm og består i dag af en elv, tre kanaler, otte søer, 65 sluser og to have. På cykelruten mellem Sjötorp og Töreboda kommer du forbi attraktioner som Vass Backens Camping, Karlborg Fæstning familievenlige Norrkvarn. I Sjötorp kan du leje både cykler og vogne!

Cykelferie blandt skærgårdens perler i Bohuslän

Bohuslän vestkyst er ideel til cykling. Tag på dagsture mellem livlige perler som Smögen og familieidyllen i Grebbestad og nyd strandlivet eller at spise lækre lokale fiske-og skaldyrsretter. Handlingen i forfatteren Camilla Läckbergs krimier foregår i Fjällbacka, og du kan her følge mysterierne på guidede sightseeing-ture gennem de små gader.
Fra Fjällbacka kan man også cykle til Vitlycke, hvor du kan opleve helleristningar fra bronzealderen listet som UNESCO verdensnaturarv. Her findes også et museum og en bronzealderby, hvor du kan opleve, hvordan man levede på den tid.

I Kosterhavet Nationalpark udenfor Strømstad findes alt fra klipper, strande og caféer til den smukke kirke, kunstgallerier og museer. Ved færgelejet Væstra Bryggan på Sydkoster står hundredvis af cykler klar til brug; og det er heldigt, da øen er bilfri. Det flade terræn gør det muligt at opleve øen til bens eller på cykel i løbet af et par timer. Kosterhavet er Sveriges første og eneste marina nationalpark med over 12.000 arter over og under havoverfladen.

Book din cykelferie i Vestsverige her.

 

Oplev Göteborg på to hjul

Søger du en anderledes by-sightseeing? I Göteborgs centrum er der 50 cykelstationer, hvor du kan finde dig en cykel og bruge den gratis i en halv time!
Göteborg er en meget cykelvenlig by med cykelstier, parker og masser af seværdigheder inden for cykelafstand.

Västra Götaland med kulturelle stop

Længere inde i landet finder du Kinnekulle – Västra Götalands blomstrende fjeld. Den 45 km lange Kinnekullestien tilbyder varieret landskab med brusende vandfald, middelalderkirker og kalkbrud – alle i nærheden af Sveriges største sø Vänern.

Læs mere om Vestsverige her